Eyepower
Nederlands
Winkelwagen
0 items € 0,00
Over Eyepower
Bestellen
Betalingsvormen
Bezorgen en afhalen
Garantie
Retourneren
Privacy en cookies
Contact
Merken
Mijn EyePower
Nieuwsbrief

Levering en Retournering

Levering

Zodra wij de bestelling via onze webshop ontvangen, wordt jouw order meteen verwerkt en zo spoedig mogelijk verzonden. In de meeste gevallen betekent dit dat bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, de zelfde dag nog bij DPD worden aangeleverd. Vervolgens wordt je pakket door DPD binnen 2 tot 3 werkdagen op het door jou opgegeven afleveradres bezorgd.

Verzendkosten

Bestellingen binnen Nederland zijn verzendkosten vrij! Als het pakket naar het buitenland verstuurd moet worden, neem dan even contact met ons op via info@eyepower.nl over de verzendkosten.

Retournering

Wij doen onze uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het aangeschafte product, dan kan deze altijd geruild of geretourneerd worden. Binnen 14 dagen mag je, zonder opgave van reden, de bij ons gekochte producten terugsturen.

Stuur voor je het pakket retour stuurt een e-mail naar info@eyepower.nl, met als onderwerp ‘Retour’ of ‘Omruilen’ en het ordernummer (dit kun je vinden op de met het pakket meegestuurde pakbon). Vermeld in de e-mail je naam, adres en woonplaats, het IBAN bankrekeningnummer en de naam van de rekeninghouder. Graag horen wij waarom je niet tevreden bent over je aanschaf, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat wij je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Retourzendingen kun je sturen naar:

EyePower.nl
Platinastraat 68
8211 AR Lelystad

Zodra wij de door jou teruggezonden bestelling in originele staat, zoals wij deze hebben geleverd, hebben ontvangen, zullen wij de betaling binnen 30 dagen terugstorten op je bankrekening. Let er alstublieft op dat de kosten voor het retourzenden voor uw eigen rekening zijn. Kijk voor de meest actuele tarieven op postnl.nl

Informatie
Privacy en cookies
Over Eyepower
Contact
Service
Algemene voorwaarden
Klantenservice
Bezorging
Nieuw
LookOfar BlueBlock
Art&Jack sunglasses
LookOfar LE0180
Volg ons
Twitter
Facebook
Pinterest