Eyepower
Nederlands
Winkelwagen
0 items € 0,00
Over Eyepower
Bestellen
Betalingsvormen
Bezorgen en afhalen
Garantie
Retourneren
Privacy en cookies
Contact
Merken
Mijn EyePower
Nieuwsbrief

Over EyePower

Ben je op zoek naar een leesbril die niet alleen modieus en stijlvol, maar ook nog eens kwalitatief hoogwaardig en natuurlijk betaalbaar is? Bij EyePower.nl vindt je hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. EyePower.nl is de grootste online aanbieder van kwaliteit leesbrillen in Nederland. Je kunt kiezen uit een groot aanbod aan stijlvolle moderne leesbrillen, klassieke modellen, retro fashion statements en handige design zonneleesbrillen. Met onze eenvoudige doe-het-zelf ogentest bepaal je zelf gemakkelijk welke sterkte leesbril je nodig hebt. Leuk en makkelijk!

EyePower.nl biedt je de hotste merkzonnebrillen van onder andere Ray-Ban. De altijd populaire Aviator zonnebrillen en New Wayfarer modellen zijn natuurlijk aanwezig in onze collectie. De mooiste Butterfly modellen en Cat Eye zonnebrillen van cK Calvin Klein zijn uiteraard ook in onze shop terug te vinden. De high-fashion zonnebrillen van Michael Kors geven die echte glamour look.

In ons uitgebreide assortiment vindt je onder andere de mooiste leesbrillen, zonneleesbrillen en compacte vouwbare reisbrillen. De leesbrillen van Ofar zijn leuk om cadeau te doen aan je partner, je ouders of gewoon als geschenk aan jezelf. Erg handig is de LED leesbril; hiermee kun je zelfs in het donker lezen. Ook voor trendy overzetzonnebrillen ben je bij EyePower.nl aan het juiste adres. De FitOfar maakt van je gewone bril in een handomdraai een zonnebril op sterkte.

Naast het grote aanbod zonnebrillen en leesbrillen vind je bij EyePower.nl ook brilkoordjes, microfiber brildoekjes en lenscleaners, ideaal voor het onderhoud van je leesbril. De 3M Press-On plaklenzen geven je de mogelijkheid om aan elke bril een leesdeel toe te voegen. Plak ze op veiligheidsbrillen bij het klussen, of op het vizier van je motorhelm of fietsbril om te helpen bij het kaartlezen.

EyePower.nl staat voor zekerheid en uitstekende service. Wij bieden een snelle levering van je bestelling en lage verzendkosten. Orders binnen Nederland zijn zelfs verzendkostenvrij! Wat houdt je nog tegen om in onze uitgebreide webshop een nieuwe leesbril te kopen?

Informatie
Privacy en cookies
Over Eyepower
Contact
Service
Algemene voorwaarden
Klantenservice
Bezorging
Nieuw
LookOfar BlueBlock
Art&Jack sunglasses
LookOfar LE0180
Volg ons
Twitter
Facebook
Pinterest