Eyepower
Nederlands
Winkelwagen
0 items € 0,00
Over Eyepower
Bestellen
Betalingsvormen
Bezorgen en afhalen
Garantie
Retourneren
Privacy en cookies
Contact
Merken
Mijn EyePower
Nieuwsbrief

Bezorgen en afhalen

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?
  Zodra wij de bestelling via onze webshop ontvangen, wordt jouw order meteen verwerkt en zo spoedig mogelijk verzonden. In de meeste gevallen betekent dit dat bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, de zelfde dag nog bij GLS worden aangeleverd. Vervolgens wordt het pakket door GLS binnen 2 tot 3 werkdagen op het door jou opgegeven afleveradres bezorgd.
 • Verzendkosten
  Bestellingen binnen Nederland zijn verzendkostenvrij. Voor bestellingen naar België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk rekenen wij €3,95 per pakket. Als het pakket naar een ander land verstuurd moet worden, neem dan even contact (info@eyepower.nl) met ons op over de verzendkosten.
 • Afleveringsbon
  Let op! Bewaar de afleveringsbon goed. Dit is tevens het garantiebewijs.
 • Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben bij aflevering?
  Wanneer je niet thuis bent bij bezorging, zal GLS een 'niet thuis bericht' achterlaten. Met de gegevens op dit bericht kun je zelf op www.GLS-info.nl aangeven hoe en waar je het pakket wil ontvangen. Dit kan op een ander moment bij u thuis, maar ook bij een van de 550 GLS PakketShops. Zo hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven.
 • Van welke vervoerder maakt EyePower.nl gebruik?
  EyePower.nl laat bestellingen bezorgen door GLS of PostNL, afhankelijk van het formaat. Levering in het buitenland wordt door locale postbedrijven gedaan.
Informatie
Privacy en cookies
Over Eyepower
Contact
Service
Algemene voorwaarden
Klantenservice
Bezorging
Nieuw
LookOfar BlueBlock
Art&Jack sunglasses
LookOfar LE0180
Volg ons
Twitter
Facebook
Pinterest